Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Служители на полицията във Франция и Нидерландия са арестували

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgСлужители на полицията във Франция и Нидерландия са арестували
Коментари Харесай

Серия от арести във Франция и Нидерлания заради нелегален превоз на хиляди мигранти

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Служители на полицията във Франция и Нидерландия са арестували 23-ма души, заподозряни в незаконен транспорт на хиляди кюрдски мигранти във Англия, оповестява " ЕвроНюз ".

19 от арестите са осъществени във Франция, а останалите пет - покрай Хага, се споделя в известие на организацията на Европейски Съюз за правораздаване.

Те за упрекнати в улеснение на противозаконния транспорт на почти 10 000 кюрдски мигранти до Обединеното кралство в хладилни камиони и дребни гумени лодки.

Тъй като цената на пътешестване доближава 7 000 евро на човек, общите облаги за контрабандния кръг се правят оценка на 70 милиона евро.

Разследването е почнало през август 2018 година във Франция, като обвинените са прибирали мигранти в зоните за отмора сред Льо Ман и Поатие.

Тъй като транспортните средства, които са използваха постоянно, са били с нидерландски лицензионни табели, следствието е било разширено до " ниската земя ".

 

Около 2758 мигранти са се пробвали да преминат Ламанша с лодка през 2019 година, сочат данни на френските морски управляващи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР